BESPLATNA DOSTAVA

ISPORUKA ODMAH

POVRAT ROBE DO 60 DANA

SVAKI DAN NOVI POPUSTI I AKCIJE

Lista želja

0

Korpa

Korpa

Vaša korpa je prazna

Ne propustite!

-0.00KM

0.00KM

Korpa

Menu

Povrat robe

Poštovani kupac, 

Dobili ste pošiljku od nas i ne odgovara Vam veličina, ne odgovara Vam proizvod ili želite da iskoristite reklamaciju?

Trebate nam dostaviti artikal i ispuniti online formular.

Artikal nam možete poslati poštom ili nekom od kurirskih službi kao paket sa povratnicom (preporučujemo EuroExpress koji našim kupcima naplaćuju 9 KM - telefon 1331), Obavezno šaljite sa dostavom na našu adresu!

U online formularu označite artikal koji vraćate, a u odgovarajuće polje upišite Vaš broj transakcijskog, bankovnog računa.

Trenutno ne radimo zamjene, već povrat novca koji Vam uplaćujemo u punoj vrijednosti plaćenog artikla, bez uzimanja provizije.

Roba ne smije da bude korištena, oštećena i mora da bude u originalnom pakovanju sa etiketama i morate je vratiti u roku od  60 dana od dana prijema pošiljke. Artikal koji vraćate mora da bude čist, higijenski i propisno upakovan sa etiketama na njemu. Kese ili kutije od ambalaže ne smiju biti preljepljene, već artikal upakujte u dodanu kesu ili kutiju.

Zbog pandemije virusa, a po preporuci kriznog štaba, nemate mogućnost ličnog vraćanja artikla, već isključivo preko brze pošte. Svi direktni kontakti sa kupcima su trenutno obustavljeni.

Donji veš iz higijenskih razloga nije moguće vratiti.

Robu trebate poslati na našu adresu:

FACTCOOL d.o.o.

Azize Šaćirbegović bb

71000 Sarajevo

 

Povrat robe